Zonnepanelen

NIEUW: Zonnepanelen!

 

Zonnepanelen aansluiten op een warmtepomp voor meer rendement

 

Zowel een warmtepomp als zonnepanelen staan bekend omwille van hun milieuvriendelijke energie. Door zonnepanelen aan te sluiten op een warmtepomp en dus beide systemen met elkaar te combineren, draag je nog meer zorg voor het milieu en zal je ook op je energiefactuur fors besparen.

 

Zelf groene energie produceren

 

Ons klimaat krijgt het alsmaar zwaarder te verduren en steeds meer mensen willen zelf energie produceren. Daardoor draag je niet alleen zorg voor het milieu, maar ook voor je energiefactuur.

 

Waarom een warmtepomp en zonnepanelen combineren?

 

Een combinatie van een warmtepomp en zonnepanelen is de beste manier om groene warmte te produceren. De groene energie die je immers opwekt met zonnepanelen, kan je gebruiken om de warmtepomp aan te drijven. Op die manier zal de warmtepomp veel minder elektriciteit van het net verbruiken. Bij sommige installaties is het zelfs mogelijk om van bijna 100% groene energie te genieten.

 

Door deze combinatie van een warmtepomp met zonnepanelen spaar je dus niet enkel het milieu, maar zal je energiefactuur tevens sterk dalen. Aangezien je zowel investeert in een warmtepomp als in zonnepanelen, krijg je van de overheid bovendien twee keer een premie. Daarnaast ben je onafhankelijk van de stijgende energieprijzen van gas, mazout of elektriciteit.

Tip: buffervaten

 

 

DRINGENDE PROBLEMEN? BEL OF SMS ONS SERVICE-NUMMER: +32 485 05 72 46

DRINGENDE PROBLEMEN?

BEL OF SMS ONS SERVICE-NUMMER: +32 485 05 72 46