Prijs of kwaliteit

ik wil de beste prijs of de beste service en garantie

 

De prijs verschillen tussen Klik koeltechnieken en internet shops, hoe kan dat nu en hoe zit dat nu?

 

Vanaf nu Kies je zelf de prijs die bij u past!

 

Prijzen van koelkasten, diepvrieskasten, koeltogen airco's,  en dergelijke kunnen per dealer verschillen.  Waar kunt u hem het goedkoopst krijgen? Welke service is nodig? Hoe zit het met garantie?  Alles is mogelijk en bespreekbaar.

 

Voordat we verdergaan moet u de volgende dingen zeker weten:

 

  1. Op internet aankopen zit steeds enkel een fabrieksgarantie, u krijgt eventueel garantie van onderdelen van de fabrikant. Werkuren en transport is onder garantie te betalen.
  2. Garantie is enkel te claimen via handelaar waar Uw toestel is aangekocht en deze handelaar kan de onderdelen aanvragen bij de leverancier. Andere handelaars kunnen geen garantie aanvraag doen bij de groothandel.

 

Prijs = Service x Kwaliteit - Hoe zit dat?

 

Ofwel hoe hoger de service en kwaliteit, hoe hoger de prijs. Bij ons staat service en kwaliteit voorop! U kunt de prijs zelf beïnvloeden door te variëren en te vergelijkingen op internet Het is belangrijk te weten dat u bij ons Full omnium garantie krijgt. Dat houd in is er een defect en Uw toestel is nog in garantie dat U geen enkele kost of factuur toegestuurd krijgt. als u er recht op heeft. Ên we proberen U zo snel mogelijk verder te helpen zodat u zo min mogelijk hinder er door heeft. Dat brengt ons op het volgende punt

 

Betrouwbaarheid en prijzen

 

Distributeurs worden gecontroleerd door de groothandel. Ze moeten aan strenge eisen voldoen ten aanzien van kennis van koeltechniek, omgang met de klanten,  garantieafwikkeling, administratie, orde en netheid, prijsbeleid etc etc.

 

Een internet handelaar in alle toestellenbepaalt zelf de regels. Eerlijkheid, correctheid en betrouwbaarheid kunnen heel belangrijk voor u zijn in het geval van een probleem. Kijk daarom wat anderen over uw potentiële leverancier zeggen op internetforums. Het grote probleem ontstaat als u wél betaalt voor service en garantie, maar hem niet ontvangt.

 

Ervaar vooral ook zelf hoe men met u communiceert,

 

  • De beste prijs is natuurlijk een internet shop prijs!

Afhankelijk van de behoefte aan kwaliteit, service en garantie varieert de prijs. Wij vinden service en garantie heel belangrijk,  verder is de beste prijs steeds de internetprijs, met beperkte garantie , levering bij U op de stoep, toestel zelf uit te pakken , zelf op de plaats te zetten, zelf op te starten, zelf het afval van levering te verwerken, enz... bijvoorbeeld.

 

Ga naar de contact pagina en vraag meteen een actuele, op maat gemaakte offerte aan.

 

De Prijzen -  2 klanten

 

We geven scherpe, faire prijzen voor het product dat u kiest. We kennen 2 klantentypen. We hebben klanten voor prijs en klanten voor service en garantie.

 

Bent u een prijsklant? Geen probleem!

 

Zoekt u de laagste prijs op internet? Ook dan kunt u bij ons terecht. Door ons volume kunnen het toestel voordelig aanbieden en kunnen we gemakkelijk meekomen met goedkope prijsvechters.

 

Hoe krijgt u de laagste prijs?

 

U krijgt de laagste prijs als u mij via mail contacteert. Klik@ikwilairco.com wat moet allemaal in de mail staan: een link van de website waar u dit toestel heeft gezien. Het juiste type nummer dat U graag had gehad. Dan nemen wij intern even door als wij met deze prijs kunnen volgen. Zodra er een goedkeuring is van klik koeltechnieken beantwoorden we Uw mail met ons offerte voorstel zoals op internet.

 

 

Ik wil graag bij klik koeltechnieken bestellen

 

Indien U onze offerte goedkeurd vragen we zoals op de internet site voor dit bedrag over te schrijven op klik koeltechnieken hun rekening. Zodra het bedrag op onze rekening staat doen wij onze bestelling bij onze leverancier en laten we het bestelde toestel zo snel mogelijk bij jullie leveren!

 

Houd wel rekening met enkele punten als U besteld aan een internet prijs! U heeft dezelfde voorwaarden als op internet. Wij komen uw toestel NIET installeren, monteren, plaatsen, en leveren. Levering gebeurd door transporteur. De chauffeur heeft enkel de opdracht uw toestel af te zetten buiten aan de deur. De rest van afhandeling is door U te gebeuren. U moet ook goed opletten op transport beschadigen als deze niet gemeld staan op de vrachtbrief bent u zelf verantwoordelijk voor transportschade. En het belangrijkste: garantie U heeft enkel de wettelijke fabrieks garantie (enkel onderdelen)

 

 

Bent u een Service-klant? Geweldig!

 

Service-klanten vinden wij geweldig. Dat komt omdat we u graag terugzien, want uit het oog is uit het hart. U bent een deel van ons team, onze club, onze familie. Een praatje is altijd leuk. Interessant vinden we uw vragen. We zien u als onze ambassadeur, die met plezier én overtuiging mond-tot-mond reclame voor ons maakt.

 

We zullen u ook behandelen als een ambassadeur!

 

“Kwaliteit is uiteindelijk goedkoper”

 

 

 

DRINGENDE PROBLEMEN? BEL OF SMS ONS SERVICE-NUMMER: +32 485 05 72 46

DRINGENDE PROBLEMEN?

BEL OF SMS ONS SERVICE-NUMMER: +32 485 05 72 46